Ja mogę iść ale tylko na czystą praktykę a nie sączyć browara jeden za drugim ;). Jak coś to idziemy z pełną motywacją
Odświeżam temat !!!! Są chętni na ustawkę ? zbierzmy ekipę i w końcu wyjdźmy się zbawić Panowie !

widzę że temat już trochę stoi nie używany, więc pytanie czy nadal organizowane są jakieś wypady, chętnie bym posłuchał i powymieniał się doświadczeniami, więc zobaczymy czy temat na nowo ruszy.
Elo
Ja też chętnie wybrał bym się w weekendNo to ustalić jakiś termin i wyruszymy w miasto.
no to juz mamy 3, raku przyjedzie bedzie 4, dawać następni

ze mna wpadnie 2, czyli mamy 6
'jestem przy tobie i w tobie i w twojej głowie, i wiem co robię, gdy puszczam obie dłonie w obieg, i czuję jak pulsuje twój krwiobieg. Zapadasz w letarg, wtedy kiedy dotykam cię tam'
To co może w niedziela 14 przed pasażem grunwaldzkim?
Dużo hbków przyjdzie na zakupy
co myślicie?w 6 typa do pasażu raczej potraktują nas jak grupe geyów:] mi chodziło o wyjście do klubu, pogadanie, wymienienie sie doświadczeniami i wtedy kto będzie chciał możne sobie hbeków poszukać.
wlasnie wrocilem z baletu i jestem wkurwiony bo dalem dupy po calosci... chlopaki wyjdzmy razem bo nie mam motywacji

Shoutbox
mars: dobry numer:D
krzysiek499: Posluchajcie tego ;-)
krzysiek499: http://www.youtube.co(...)Wzxa-GVw
gumis: dobromir google wyłączyli http://pl.wikipedia.org/wiki/MBA
dobromir: co znaczy skrót mba ?
primo: wydaje mi się że sexymen to podpucha ktoś ma 2 konta i robi sobie jaja. Nie wierzę że może ktoś być aż takim debilem i prymitywem jak sexymen, to nie możliwe
daffy: wstyd panowie.. wstyd :\
daffy: Btw.. SEXYMEN wywiera na was wpływ, a Wy wpadacie w jego niską ramę
daffy: nie pogadasz.. Carlin rulz nawet po śmierci
sexymen: demet94 = debil marny - Więcej...
Ostatnio na blogu
Historia Przemiany Czytelnika Bloga Warto przeczytać. Takie historie inspirują i pokazują, że każdy korzystając z metod uwodzenia może odmienić swoje życie nie ważne kim teraz jesteś. Ważne co postanowisz i kim będziesz. Możecie wysyłać mi swoje historie sukcesu, będę umieszczał je na blogu:) To daje dobrego... Więcej...
Masz problem? Zapytaj Undera!Ostatnio na forum
- Pomocy
- Była...
- Jak poderwać dziewczynę dla przyjaciela?
- Uwodzenie Online = błąd w grze.
- Nowa HB
- Więcej...
Słowniczek
- PUA (Pick Up Artist) - artysta podrywu
- ONS - jedno nocna przygoda
- LTR - związek
- Kino - dotyk
- Sarge - podryw
- Opener - otwarcie
- Attraction - Atrakcyjność
- Rapport - Połączenie emocjonalne