Oto link do materiału
http://www.megaupload.com/pl/?d=8YCR519U
Mogl bym tu wkleic cały materiał ale zajmuje 26 stron wiec to jest rozsadniejsze rozwiazanieHahaha - coś kiepsko z twoim angielskim - jeszcze gorzej niż z moim - to jest Demonic Confidence czyli demoniczna pewność siebie ;). Średnio mi się to podoba robić z siebie kretyna co jest w tym treningu. Nie sądzę aby to się w jakikolwiek sposób przełożyło na obycie z kobietami - ale jak ktoś chce to proszę bardzo. Tak więc to jest DEMONIC CONFIDENCE - jak chcecie to bierzcie
Ten Pitbool ? :)
Dobra :) od dzis zamiast tworzyc forum i sobie pomagac kazdy niech zacznie sie kogoś czepiac o nie wiadomo co tak bedzie najlepiej prawda ?bedize ładny bajzel bo zamiast tworzyc lepiej cos niszczyc .Fakt nawet nie zwracałem uwagi na to jak to przetłumaczyłem , a w materiale głównie chodzi o dynamizm a nie demonizm :]
No widzisz jakie życie jest okrutne ? Kilka dni temu miałeś problemy że wkleiłem gotowy artykuł o mowie ciała a nie napisałem go sam. Zastanów się next time zanim coś skomentujeszhttp://zlotniki.pl/~beata-syrokowska/puazone1/Demonic_Confidence_PL.pdf
Tutaj macie odrazu linka do pdf, nie trzeba sciagac, ani nic :)
A tak btw to podpis moderatora pod wypowiedzia chasz'a wydaje mi sie zbedny. Po co wspominac co bylo kiedys? Xlaw z calym szacunkiem, ale popracuj troszke nad swoim charakterem, a umilisz zycie nie tylko innym, ale i sobieThe Game - Graj by wygrać
!!Praktyka to podstawa!!Człowiek nie maszyna , no cóż poradze . Przepraszam Panowie moderatorzy , faktycznie bedzie lepiej jezeli przestane sie udzielac i sprawiac wam nadmiar problemow jakimi sa moje posty i tematy naprawde bardzo mi przykro ...
R.I.P
Chasz.....
Nie offtopuj !Dzięki Override za linka;)
Zgadzam się człowiek nie maszyna i każdy z nas ma lepsze dni i gorsze....Ja uważam,że nie ma się co denerwować,bo każdy z nas ma jakąś ciekawą wiedzę,którą może się podzielić z innymi...Zatem Chasz myślę,że nie ma się co unosić i wracaj szybko z zza grobu.......;))))chasz - Co się tak od razu obrażasz - napisałem sprostowanie co zawiera materiał i wyraziłem swoje zdanie o tym - tyle - nikt nikomu nie zabrania ściągania i korzystania z tego. Wyluzuj stary - każdy materiał jest mile widziany - podobnie jak opinie o nich bo dają obraz tego co ci on może dać
ok chłopcy, od tego momentu przeprosiny sobie na PW wysyłajcie, bo sie robi offtop! :) - MindstalkerDemonic Conidence jest w sumie jedynym programem, który operuje na "właściwych" mechanizmach jeśli chodzi o pozyskiwanie pewności siebie.
Czytałem w amerykańskim Time, że elementy poznawcze w terapiach poznawczo-behawioralnych zasadzie nic nie dają m.in. jeśli chodzi o podnoszenie poziomu pewności siebie/ostateczny efekt terapeutyczny. Jedyne co przynosi efekt to część behawioralna, czyli zmiana zachowań, nowe doświadczenia.
To znaczy, ze nie musisz mieć wcale wyjaśnione dlaczego coś działa w ten czy w inny sposób i zmuszać się do tego świadomie by zacząć myśleć inaczej, czy blokować dawne myśli, bo to niewiele daje, czy nawet wręcz szkodzi (jak stawiasz czemuś świadomie opór to będzie to narastać). Natomiast to co daje efekt to wykonywanie zalecanych działań, bo automatycznie pociąga to za sobą zmianę myślenia.
Demonic Confidence zabiera kursanta poprzez wiele różnych doświadczeń, z pozoru czasem śmiesznych by automatycznie pozbawić go błędnych przekonań odnośnie innych ludzi, różnych sytuacji czy reakcji kobiet w szczególności, co skutkuje większą pewnością siebie.
Pewność siebie to najważniejsza cecha, której szukają kobiety, ale to już materiał na całą niemal książkę.
W skrócie można powiedzieć, że dopiero przy dużej pewności siebie można w końcu prawdziwie pracować nad swoimi umiejętnościami. Naukę uwodzenia bez pewności siebie można porównać z wkuwaniem do egzaminu kiedy wkoło ktoś nam hałasuje i przeszkadza. Dopiero kiedy jest cisza możemy prawdziwie oddać się nauce, tak samo potrzebujemy ciszy w naszym wnętrzu.
Nie sugeruje by czekać z nauką uwodzenia do momentu aż zdobędzie się dużą pewność siebie, ale jeśli ma się okazje podnieść jej poziom innymi drogami to nic tylko korzystać!"We'll ride the spiral to the end and may just go where no one's been"
czy wersja audio jest integralna z tekstem czy da sie jakos przezyc bez niej?
Nie wiem, ja nie będę robił starej wersji (bo byłem idiotą i przeczytałem jakie misje trzeba wykonać, by dowiedzieć się czemu niby ten program jest taki dobry). Myślę jednak, że jeżeli szukasz tłumaczenia to powinieneś się dorwać do czegoś możliwie jak najbardziej podobnego w formie do oryginału czyli jakieś audio i zeszyt ćwiczeń (tak wyglądało to w starej wersji).
Ludziom czasem wydaje się, że pewne rzeczy są nieistotne kiedy coś tłumaczą, ale diabeł tkwi w szczegółach. Ponadto dorwij się do jak najlepszego tłumaczenia - jeśli widzisz wiele błędów to nie bierz tego do reki - kompletnie źle przetłumaczone ćwiczenia mogą być bezużyteczne."We'll ride the spiral to the end and may just go where no one's been"
Shoutbox
mars: dobry numer:D
krzysiek499: Posluchajcie tego ;-)
krzysiek499: http://www.youtube.co(...)Wzxa-GVw
gumis: dobromir google wyłączyli http://pl.wikipedia.org/wiki/MBA
dobromir: co znaczy skrót mba ?
primo: wydaje mi się że sexymen to podpucha ktoś ma 2 konta i robi sobie jaja. Nie wierzę że może ktoś być aż takim debilem i prymitywem jak sexymen, to nie możliwe
daffy: wstyd panowie.. wstyd :\
daffy: Btw.. SEXYMEN wywiera na was wpływ, a Wy wpadacie w jego niską ramę
daffy: nie pogadasz.. Carlin rulz nawet po śmierci
sexymen: demet94 = debil marny - Więcej...
Ostatnio na blogu
Historia Przemiany Czytelnika Bloga Warto przeczytać. Takie historie inspirują i pokazują, że każdy korzystając z metod uwodzenia może odmienić swoje życie nie ważne kim teraz jesteś. Ważne co postanowisz i kim będziesz. Możecie wysyłać mi swoje historie sukcesu, będę umieszczał je na blogu:) To daje dobrego... Więcej...
Masz problem? Zapytaj Undera!Ostatnio na forum
- Pomocy
- Była...
- Jak poderwać dziewczynę dla przyjaciela?
- Uwodzenie Online = błąd w grze.
- Nowa HB
- Więcej...
Słowniczek
- PUA (Pick Up Artist) - artysta podrywu
- ONS - jedno nocna przygoda
- LTR - związek
- Kino - dotyk
- Sarge - podryw
- Opener - otwarcie
- Attraction - Atrakcyjność
- Rapport - Połączenie emocjonalne