@kyccu, skasuj fotke gdy jestes w wozku z zakupami(w zaleznosci jeszcze jaki dokladnie masz target, na piekielnie inteligentne dziewczyny to dziala negatywnie) i ta fotke z pilkarzami
zauwazylem ze duza liczba znajomych powoduje 2 rzeczy:
- mozesz trafic na laske, ktora zna osobe w Twoich znajomych(chociaz w sumie to nie jest az tak wazne, ale ja wole aby osoba do kotrej podbijam nie wiedziala kogo znam itp), poza tym wole dodac 15 znajomych ale przefiltrowanych ;)
- pokazuje ze non stop siedzisz na fotce :)
jesli chodzi o opis:
- za dlugi, opis powinien byc krotki i w miare zabawny
- piszac w opisie o negatywnych rzeczach np. "zrobisz sobie zdjęcie z browarem lub papierosem to nie myśl, że zrobisz na mnie wrażenie-wręcz odwrotnie." powodujesz ze laska moze zapamietac Cie wlasnie tylko za pomoca tych negatywnych cech, chcesz tego ?
- "Jeżeli w treści mojego komentarza może znaleźć sie treść"zapraszam do siebie"" te "zapraszam do siebie" w komentarzu, troszke desperacko brzmi :) - ogolnie wg mnie komentarze lub oceny to strata czasu, ale kto co lubi :)
- "Interesuje mnie rozmowa na konkretny temat, wymiana poglądów itp..." - to tez do wywalenia, bo moze kogos interesowac tylko zabawa i luzna rozmowa i nie chce sie wysilac, ma ciezki dizen w pracy i chce sie zrelaxowac ? :)
- "P.S. To jest moje jedyne konto !
( przy okazji pozdro dla wszystkich niedowartościowanych chłopczyków)" ten tekst jest ostatnio modny :D
- w polu "nie lubie" powinien byc jakis zabawny tekst, bo inaczej wyjdziesz na osobe marudzaca, poza tym pisanie o ocenach, tak jakby Ci na nich zalezalo jest bez sensu
- "Wymarzony partner" pisanie ze wogole sie szuka podchodzi pod desperacje, a za numer gg moga Ci konto zablkoowac, zreszta podajac numer gg juz w opisie wychpodzisz jeszcze na wiekszego desperata ;] numer gg tak jak numer telefonu powinienes dawac tylko0 tym wybranym :)Jestem niezły, czemu nie mam kobiety?
Kobiety mam niezłe, ale nie moje niestety
Mam więcej, inni mają po jednej
Mam mniej bo żadnej konkretnej
Za kilka lat, pewnie będę nadal sam
Budząc się z nową niąSiema
Ja też chciałbym dać swój profil do oceny i jedną prośbe mam kłopoty chyba z netem,gdy chce wejść na swój profil to odrazu net mi się zaczina i niewiem jakie mam komentarze pod zdjęciem głównym,wiem że ostatni komentarz był od monikia.none20@fotka.plto jest mój nick i moglibyście mi napisać czy mam inne komentarzeo kurwa pomyliłem się none20 to mój stary nick,aktualny to www.none2020fotka.pl
Siema
Ja też chciałbym dać swój profil do oceny i jedną prośbe mam kłopoty chyba z netem,gdy chce wejść na swój profil to odrazu net mi się zaczina i niewiem jakie mam komentarze pod zdjęciem głównym,wiem że ostatni komentarz był od monikia.none20@fotka.plto jest mój nick i moglibyście mi napisać czy mam inne komentarze
Odjebales swoja strone na totalny odpierdol.Nawet nie chcialo Ci sie przewrocic zdjecia w jakims programie graficznym
"przede wszystkim chciałbym wygrać w lotto" - jesli nie widzisz w tym smiesznosci i groteski to nie potrzeba wiecej komentarzy na ten temat:)
Sa poradniki(min.Undera) jak zrobic dobra strone na fotce, NK itp. wiec zadaj sobie trudu aby przeczytac je i zrobic ja choc troche ze wskazowkami tam zawartymi.zgadzam sie totlna zenada, zdjecia nie sa kiczowate one sa poprostu wiesniackie. Cały profil do wymiany.
Dam ci jedna zajebista rade...Pomysl jak by sie reklamowała firma ktora organizuje np"podroze zagraniczne" pomysli jakie ona by rozdawała wizytowki....co by tam było napisane... A teraz zastanow sie jaki profil chcesz stworzyc.
Wyobraz sobie przez chwile ze jesteś nabardziej zajebisty na swiecie.. porob sobie własnie takie fotki i taki opis...Tylko nie nadymaj sie za bardzo :)
PozdroSzukam winga :) Łódź i okolice :)
Szanowna komisja do spraw oceniania profili na portalach społecznościowych
Prosiłbym o ponowną ocenę ;)
http://www.fotka.pl/profil/Rockefeller89/Siema
Ostatnio szperając na fotce zobaczyłem bardzo podobającą mi się dziewczynę,jest jedyny problem ona ma chłopaka.Czy dało się by się zrobić tak żeby ona odeszła od niego.Oto jej profil: http://www.fotka.pl/profil/aneczka151,a to nazwa profilu jej chłopaka:http://www.fotka.pl/profil/jerry162/
Czy dało się by się zrobić tak żeby ona odeszła od niego/
A znasz ją w ogóle?nie nie znam jej,a co muszę ją znać
raczej z niej zrezygnuje,chodzą już ze sobą 5 lat,jest wiele innych ładnych kobiet na świecie.
Shoutbox
john6: filmik na 100% jest specjalnie nakręciany :P Feromony nie działają aż tak
szczecincin: jeżeli to jakoś działa to tylko na poziomie podświadomości i tyle
szczecincin: feromony to taki efekt placebo, psikasz się czymś i wydaje Ci się, że teraz wszystkie laski są Twoje przez co uzyskujesz dużo pewności siebie jeśli naprawdę w to wierzysz
gregov0: jak myslicie ? chyba to ustawione http://www.youtube.co(...)893IsjTM
karol780: Neg jest stary już...
rafal106: Under dodał na strone płatne seminaria, wiecie w jaki sposób można je pobrać na dysk?
diawol: mądrze powiedziane
primo: arturo92 to żadna reklama 80 % społeczności to teoretycy poczytają i żyją marzeniami..
seducer: czy ktoś z was kupował książkę system drani? mam jedno trochę głupie pytanie ;]
diawol: nie jesteśmy przecież żadną podziemną sektą... każdy może wejść i wyjść więc konkurencja jest już i tak nie mała :D - Więcej...
Ostatnio na blogu
Historia Przemiany Czytelnika Bloga Warto przeczytać. Takie historie inspirują i pokazują, że każdy korzystając z metod uwodzenia może odmienić swoje życie nie ważne kim teraz jesteś. Ważne co postanowisz i kim będziesz. Możecie wysyłać mi swoje historie sukcesu, będę umieszczał je na blogu:) To daje dobrego... Więcej...
Masz problem? Zapytaj Undera!Ostatnio na forum
- John6 FC pierwsze spotkanie i inne
- niewiem czy to próba czy co z jej strony....?
- Szary Koszulki
- Kawaly :)
- Shit testy :
- Więcej...
Słowniczek
- PUA (Pick Up Artist) - artysta podrywu
- ONS - jedno nocna przygoda
- LTR - związek
- Kino - dotyk
- Sarge - podryw
- Opener - otwarcie
- Attraction - Atrakcyjność