dodam jeszcze że między moim miastem a jej są 33km.
witam wszystkich jestem tu nowy i z ciekawosci poczytalem troche to co piszecie na temat podrywu na n/k czy fotce , poczatkowo uwazalem ze takie cos nie wypali z tymi tekstami co proponujecie (wymysliliscie) ... ale sprobowalem . wyslalem ten sam tekst do 10 kobietek . efekt 7 odpisalo oto rozmowa z jedna z nich , dodam ze zalozylem profil w celach doswiatczalnych bez fot bez opisu itd
ja: wiesz... siedzę już od dłuższego czasu na Twoim profilu, czaje się jak jakiś zboczeniec i myślę co napisać :-D ale dobra wale to... nie będę wymyślał durnych sztucznych tekstów o Aniołkach i innych pierdołach i starał się podlizać obsypując Cię komplementami (masz b.ciekawe spojrzenie , ze twoje oczka sa sliczne, ciało itd itp słyszysz to pewnie setki tysiecy razy dziennie) bo zapewne nie jesteś niedowartościowaną małą dziewczynką i znasz swoją wartość , wiec niebede pisał dyrdynałow ze sie zakochałem czy cos w ty stylu , jednak cos nalezy skomentowac :-) Podoba mi się to jak sie ubierasz uważam, że bardzo fajnie dobrasz skromne dodatki do swojego ubrania widać, że masz bardzo dobry gust.Niestety nie jestem tym "słodkim, wymarzonym" facetem każdej kobiety :-)
Posiadasz trzy cechy które lubię u kobiet, dlatego musiałem się przywitać.
Miło mi jestem Grzesiek :-)
Wczoraj o 22:34
ona:masz jakies Fotki???
bardzo mi miło ze tak sadzisz naprawde..:)
Dziekuje:P
ja:no mam ale dzis usunolem stare stwierddziłem ze sa bezsensowne ale w chwili obecnej mam setki tysiecy rzeczy do zrobienia i jakos niemoge znalesc kabla od aparatu ale w najblizszych dniach powinnem sie uporac z projektem i wtedy cos wrzuce pozdrawiam
Ps. napisalem wprost szczerze co mysle zamiast kopiowac jakies durne teksty o aniolkach czy derzczu co straca gwiazdki przeciez to by było dziecinne
Wczoraj o 22:48
masz w domu napewno lustro i nie trzeba takich rzeczy Tobie mowic
Wczoraj o 22:49
ona:Oj nie przesadzaj jestem normalna dziewczyna..:))
dziekuje Ci za takie komplementy moze mi cos o sobie napiszes..:))
3 godziny temu
ja:Przesadzam ... wiesz kazdy na swoj sposob jest tak samo zwykły jak i ponadprzecietny ..... hmm tak wszystkiego odrazu to niemoge tobie o sobie powiedziec ale jeski zapytasz to postaram sie udzielic odpowiedzi
2 godziny temu
ona:ile masz lat jak masz na imie skad jestes czym sie interesujesz.. np.
2 godziny temu
ja:hmm jak duzo pytan na wszystko mam odpowiedziec ....
no ok mam 23 laka, jestem no prawie ze z kalisza okolice , hmm a czym sie interesuje musialbym wymieniac co rana i pewnie bymcie zanudzil :-) no i w sumie niechce mi sie ciagle logowac na tym portalu i sprawdzac czy odpisalas czy nie , niemam na to czasu, podaj gg albo fona to sie dowiesz co bedziesz chciała
godzinę temu
ona:dawaj to moje gg 20xxxx
58 minut temu
Rozmowa na gg
hej to ja grzegorz z fotki
grzes 19:24:09
jestes??
angela 19:24:28
tak jestem ..:)
grzes 19:24:49
to co ja mialem tobie napisac ??
angela 19:25:20
nie wiem juz sama..:D
grzes 19:26:18
ja tez jakos tak niewiem
angela 19:26:41
noo ja tym barzdiej :D
grzes 19:30:07
wiesz dzisiaj mam jakis taki dzien pelen przygod (jesli mozno to tak nazwac) masakra i sam juz niewiem co sie dzxieje dookola
angela 19:30:54
no dzieja sie rozne rzeczy co zrobic ..;(
angela 19:31:08
bd Pozniej dobrze :)
angela 19:31:12
<papa>
grzes 19:32:00
ledwo sie przywitala a juz ucieka jestes wredna
angela 19:32:44
NO MUSZEW PAPAP
grzes 19:32:56
pa :-)
niewiem co z tego dalej bedzie zobacze a jak nic to looz
PS.laska jest calkiem calkiem nie nalezy do plastikowych barbie w skali 1-10 daje 8Hmmm... a w jakim celu umieściłeś ten tekst??
Robienie profilu bez fotek wg. mnie to strata czasu. Jeśli nie będziesz spełniał jej standardów w wyglądzie to i tak nic z tego nie będzie. Teraz jeszcze może mieć nadzieję, że jesteś księciem z bajki, który potrafił ją zainteresować ale potem może być różnie.
Poza tym wziąłeś cudzy tekst i to w zestawieniu z rozmową gg. widać bardzo wyraźnie. Na gadu jesteś bardzo niepewny w przeciwieństwie do mailów. Osobiście nie daje Ci z nią dużych szans ale powodzenia.Kobieta zmienną jest... zawsze można ją zmienić...
umiescilem fotki i opisy ...
sama sie odezwała dzis spotkanie ...
a co do tego dlaczego taki profil dlago ze chcialem sprawdzic jak to dziala na kobiety bo nie dokonca wierzylem ze da sie je w takie cios wkrecic, osobiscie uwazam ze net to strata czasu na podryw lepiej isc w realu na zywiol tak wlasnie robie bo virtualnie jakos niemam zdolnosci
Shoutbox
seducer: panowie jak wywołąc attraction u nieznajomej laski na korytarzu szkolnym?;d
prykaz: jeśli ktoś z Katowic chce wykonać DC to proszę pisać pod gg 5341820
bartek: tak Bandler jest świetny. Poszukaj nagrania Voodoo
wojtex: http://www.youtube.co(...)csFJyEXQ tu masz typa, podobno jest sławny i jeden z lepszych
wojtex: nie interesuje sie NLP, ale podobno dobre ksiazki są Richarda Bandlera
bartek: mam kilka kursów na komputerze
marduczek: Może mi ktos polecic pare dobrych ksiazek o podstawach NLP?
alfredo: Jest na forum ktoś z kłodzka?
adri37: raku dobry materiał, szacuneczek. no ja sie dołączam do prośby Raku, żeby Under wyraził swoje zdanie.
raku11: Mam rozumieć Under, że nie skomentujesz mojego Fr? Zalezy mi na Twojej opini, chcę zobaczyć jak widzisz moją akcję. - Więcej...
Ostatnio na blogu
Historia Przemiany Czytelnika Bloga Warto przeczytać. Takie historie inspirują i pokazują, że każdy korzystając z metod uwodzenia może odmienić swoje życie nie ważne kim teraz jesteś. Ważne co postanowisz i kim będziesz. Możecie wysyłać mi swoje historie sukcesu, będę umieszczał je na blogu:) To daje dobrego... Więcej...
Masz problem? Zapytaj Undera!Ostatnio na forum
- Wesele
- Problem z interpretacja Jej zachowaia. Pomocy
- Poszukuje chętnego do wykonania DC ( Katowice i okolice )
- Autko
- Związek, Miłość
- Więcej...
Słowniczek
- PUA (Pick Up Artist) - artysta podrywu
- ONS - jedno nocna przygoda
- LTR - związek
- Kino - dotyk
- Sarge - podryw
- Opener - otwarcie
- Attraction - Atrakcyjność
- Rapport - Połączenie emocjonalne