Musze cos tutaj dodac:
pewna dupeczka napisala mi w zartach: ale Ty jestes glupi
opowiedzialem jej: wlasnie tak Ci mowi mama na dobranoc
Najlepsze jest to ze ta odpowiedz rozbawila,ucieszyla ja i wcale nie wkurwila a wrecz przeciwnie:)
No właśnie - złośliwosci nigdy dość ;) Ja pierdzielę gdyby jakiś miły gość zobaczył w jaki sposób gadam z laskami przez gg wyzwałby mnie od chujów i chamów ;) Może kiedyś zamieszcze co lepsze archiwa jak znajdę czas - ja jestem na gg maksymalnie złośliwy i zupełnie się tego nie boję - laski mówią że jestem arogancki, chamski, bezczelny a najlepsze jest to że potem się umawiają z tym "typem" ;)W końcu mało kto tak do nich kiedykolwiek mówił jeśli w ogóle ktoś ;) A co do zaproponowania randki - ja w toku całej rozmowy na gg jestem tak bezczelny że potem jest już naturalne że nie pytam się czy zechce się pani szanowna ze mną spotkać tylko walę prosto z mostu - tu i tu godz. 18 w piątek:) Jak odpowie ze nie bo cos tam to ją wyśmiewam i pytam czy w ogóle chodzi na randki no bo w sumie kto by ją chciał, haha i zwykle działa - a jak strzeli focha to wymrażam przez 3 dni i znów próbuję - musi się udać :) Jedna lasia mi powiedziała ( na kawie ) że przeze mnie wychodziła zdenerwowana na zajęcia bo tak ją wkurwiałem ;))) PozdroWe're going deep, and we're going hard.
Kiedy piszesz z dziewczyną i ona pyta "jesteś ładny ?"
Co odpisać ?Ja odpisuje ze tak :)
Szukam winga :) Łódź i okolice :)
Co odpisać ?
jak smok wawelski:)johnnybravo
Wzuć jakieś przykłady z gg ;)Własnie zapodaj cos a nie tylko sie przechwalasz :)
Kozak twoj tekst jest duzo lepszy :)Szukam winga :) Łódź i okolice :)
Haha Rimbo grzeczniej trochę do starszego człowieka mówisz ;))) A teraz seriówa - archiwum mam zapchane takimi rozmowami i przeszukanie tego zajmie mi trochę czasu a od kiedy pracuję nie mam go zbyt dużo ale jak obiecałem to zrobię to wkrótce :)A teraz odpowiedź na post monta:
Co odpisać ?
Ja bym napisał:
1. Taa, jak Gerard Depardieu ;-)
lub nieco c&f
2. Z tym ładnym to bym na twoim miejscu ważył słowa- jestem raczej śliczny ;))We're going deep, and we're going hard.
Siema wszystkim :)
ja swego czasu zaczynalem rozmowe na fotce od tekstu "wygladasz na wredna laske" i... skutecznosc oceniam na 80% :D moze jakis przykladzik zapodam:)
wale jej ten tekst ona do mnie: DZIEKI ja na to, ze to nie byl komplement ale skoro ona to tak traktuje to luz z bledu nie bede wyprowadzac :D
ona: "Taak, czyżbys miał jakiś specjalny sentyment do wrednych lasek?"
ja: hm no cos w tym jest :) jesli laska wie jak sie zachowac to nie ma problemu :) gorzej, jesli zachowuje sie jakby ja od pluga ktos oderwal prosto z pola hehe
ona: Tak, to jest smutne.
i tu rozmowa toczy sie dalej jakies 10 min:) a efekt
ona: 8*****0, może sie przerzucimy?Siema wszystkim :)
ja swego czasu zaczynalem rozmowe na fotce od tekstu "wygladasz na wredna laske" i... skutecznosc oceniam na 80% :D moze jakis przykladzik zapodam:)
wale jej ten tekst ona do mnie: DZIEKI ja na to, ze to nie byl komplement ale skoro ona to tak traktuje to luz z bledu nie bede wyprowadzac :D
ona: "Taak, czyżbys miał jakiś specjalny sentyment do wrednych lasek?"
ja: hm no cos w tym jest :) jesli laska wie jak sie zachowac to nie ma problemu :) gorzej, jesli zachowuje sie jakby ja od pluga ktos oderwal prosto z pola hehe
ona: Tak, to jest smutne.
i tu rozmowa toczy sie dalej jakies 10 min:) a efekt
ona: 8*****0, może sie przerzucimy?
ja bym raczej zamiast:
"wygladasz na wredna laske"
uzyl cos w stylu:
- "moja intuicja podpowiada mi, ze jestes wredna dziewczyna"
- "moja intuicja podpowiada mi, ze jestes wredna dziewczyna dla osob, ktorych nie znasz, jednak jak kogos poznasz zaczynasz traktowac go juz normalnie, ale niektorzy to wykorzystuja, a to moze zranic, mam racje?"
- "wydajesz sie wredna dziewczyna"(to w ostatecznosci)
dlaczego lepsze to niz "wygladasz..", bo przy wygladasz latwo mozna dostac odpowiedz "nie obchodzi mnie, co o mnie myslisz" w moim tekstach zawsze mozna zwalic na to ze, nie mysle tak ale intuicja mi tak podpowiada i staram sie zawsze postepowac zgodnie z nia i takie tam bla bla bla.. :)
btw mija wlasnie 2 tydzien jak przestalem calkowicie podrywac przez net :)Jestem niezły, czemu nie mam kobiety?
Kobiety mam niezłe, ale nie moje niestety
Mam więcej, inni mają po jednej
Mam mniej bo żadnej konkretnej
Za kilka lat, pewnie będę nadal sam
Budząc się z nową niąno zgadzam sie z Toba :) Twoje patenty sa lepsze, ale mi sie najzwyczajniej w swiecie w necie nie chce przemeczac :P a co bym nie napisal to rozmowa sie zaczyna, bo zazwyczaj laska przezyc nie moze, ze ktos uwaza tak jak ja ;D ale dzieki dzieki :)
Shoutbox
shogunns: Under jak dasz radę proszę odpisz mi jak najszybciej bo mogę nie zdążyć jak zobaczy mnie na facebooku to od razu polecę na czarną liste pozdrawiam Cię Under.Shogun
mateo1339: Miss piersi 2010 wybrana. http://fishki.net(...)id=75382
under: Sexyman otrzymujesz ostrzeżenie. Szanuj innych. Nie chcę Cię banować, ale będę musiał jak nic nie zmienisz.
demet94: sexymen = debil
meldon: http://www.youtube.co(...)ture=fvw
gumis: teraz bedzie na powaznie http://12dziewczy(...)post-702
bartek: http://demotywato(...)rzewanie
bajlando: http://demotywato(...)dziewica
wiesiek301: http://demotywato(...)ie-balem
primo: napisalem w stylu sexymena - Więcej...
Ostatnio na blogu
Historia Przemiany Czytelnika Bloga Warto przeczytać. Takie historie inspirują i pokazują, że każdy korzystając z metod uwodzenia może odmienić swoje życie nie ważne kim teraz jesteś. Ważne co postanowisz i kim będziesz. Możecie wysyłać mi swoje historie sukcesu, będę umieszczał je na blogu:) To daje dobrego... Więcej...
Masz problem? Zapytaj Undera!Ostatnio na forum
- do wszystkich
- Jak zrobic dobre wrażenie na chłopaku??
- Rozmowa PW na fotce a potem na gg -- proszę o feedback :)
- SEXYMEN, czyli jak zostać "kałbojem klawiatury"
- NG udalo sie
- Więcej...
Słowniczek
- PUA (Pick Up Artist) - artysta podrywu
- ONS - jedno nocna przygoda
- LTR - związek
- Kino - dotyk
- Sarge - podryw
- Opener - otwarcie
- Attraction - Atrakcyjność
- Rapport - Połączenie emocjonalne