Ja polecam AVON Black Suede Touch. Jest całkiem spoko, lecę już 2 flakonik. Starcza na długo i przyjemnie pachnie.
Wszystko ma swój początek, każda podróż ma pierwszy krok ; )
Perfumy to mój konik, do dzis został mi sentyment po tym hobby i kupuje sobie ciągle wody toaletowe, choć mam ich kilka i narazie nie jestem wstanie ich zuzyć.
Sięgałem po rózne marki, wiekszości pewnie nieznane, tzw. marki niszowe (luksusowe zapachy dostepne tylko w wybranych butikach), np. Creed, Amouage, Annick Goutal i sporo innych gdzie cena oscyluje od 500zł już tylko wzwyż. Mam jeden co kosztuje za 50ml 800zł. Feromonami też się bawiłem, które sa drogie (nie mówie o czyms co tylko chyba stało obok feromonów co można kupic w sexshopach i na allegro, ale o prawdziwych produktach feromonowych - wskazówka patrzcie na stężenie feromonów bo działają tylko te ze stęzeniem powyżej 0,3mg/ml, jesli producent nie podaje stężenia najprawdopodobnie nie mają nic wspólnego z feromonami).
Z zapachów, które wiem, że się podobają to Chanel Egoiste Platinum, Gucci Pour Homme, Fierce Abercrombie (tylko USA lub czasem na allegro), Chanel Allure Sport. Osobiście nie znalazłem dla siebie faworyta a miałe już wód ponad 25. Przestałem patrzeć jaka woda sie podoba dziewczyna tylko jaka mi sie podoba. Jeszcze nie zdarzyło mi się dostać komplementu na temat wody jaką nosiłem więc uwazam, ze nie ma to az tak dużego znaczenia, prócz tego że sam osobiście lubie dobrze pachnieć.
Z tańszych nie taki zły jest Bruno Banani Pure Man, Becham Intimately Night.pussy perfume...:)
cos o feromonach :)Jestem niezły, czemu nie mam kobiety?
Kobiety mam niezłe, ale nie moje niestety
Mam więcej, inni mają po jednej
Mam mniej bo żadnej konkretnej
Za kilka lat, pewnie będę nadal sam
Budząc się z nową niąPlayboy Malibu zdecydowanie, ewentualnie Puma Jamaica :]
Mogę wszystko, to ma dwie strony...
a co sądzicie o perfumach JOOP! HOMME ?
Ja używam STR8 albo Tonino Lamborghini;)
Sa w miare tanie, maja intensywny zapach utrzymujący sie wystarczająco długo:)
STR - Adventure, challenge
Tonino Lamborghini - Mitico, esplosivoDla kobiety ambitnej mniejszą ofiarą jest ulec mężczyźnie, niż dać mu poznać, że wolno mu się o to starać...
hugo boss - baldesarini..albo hugo boss- niebieski..(menażka)..kilka pozytywnych opinii..;-)
Playboy Malibu miecie^^ pozytywna reakcja u niemal 100 % HB
Heh ja używam jak na razie:
Hugo Boss Szary, Lacoste zielone, Chanel Egoiste Platinum, Giorgio Armani Di Gio. na razie tyle :D
Shoutbox
john6: filmik na 100% jest specjalnie nakręciany :P Feromony nie działają aż tak
szczecincin: jeżeli to jakoś działa to tylko na poziomie podświadomości i tyle
szczecincin: feromony to taki efekt placebo, psikasz się czymś i wydaje Ci się, że teraz wszystkie laski są Twoje przez co uzyskujesz dużo pewności siebie jeśli naprawdę w to wierzysz
gregov0: jak myslicie ? chyba to ustawione http://www.youtube.co(...)893IsjTM
karol780: Neg jest stary już...
rafal106: Under dodał na strone płatne seminaria, wiecie w jaki sposób można je pobrać na dysk?
diawol: mądrze powiedziane
primo: arturo92 to żadna reklama 80 % społeczności to teoretycy poczytają i żyją marzeniami..
seducer: czy ktoś z was kupował książkę system drani? mam jedno trochę głupie pytanie ;]
diawol: nie jesteśmy przecież żadną podziemną sektą... każdy może wejść i wyjść więc konkurencja jest już i tak nie mała :D - Więcej...
Ostatnio na blogu
Historia Przemiany Czytelnika Bloga Warto przeczytać. Takie historie inspirują i pokazują, że każdy korzystając z metod uwodzenia może odmienić swoje życie nie ważne kim teraz jesteś. Ważne co postanowisz i kim będziesz. Możecie wysyłać mi swoje historie sukcesu, będę umieszczał je na blogu:) To daje dobrego... Więcej...
Masz problem? Zapytaj Undera!Ostatnio na forum
- John6 FC pierwsze spotkanie i inne
- niewiem czy to próba czy co z jej strony....?
- Szary Koszulki
- Kawaly :)
- Shit testy :
- Więcej...
Słowniczek
- PUA (Pick Up Artist) - artysta podrywu
- ONS - jedno nocna przygoda
- LTR - związek
- Kino - dotyk
- Sarge - podryw
- Opener - otwarcie
- Attraction - Atrakcyjność