Uwaga! Niektóre materiały zawarte w tym dziale dostępne są wyłącznie dla zalogowanych użytkowników.
« Wstecz 1 2

• 2009-09-17 14:07:41#3503cytuj

Akcja działa się w czerwcu. Jechałem busem i wpadła mi w oko pewna dziewczyna. Była z koleżanką, o czymś rozmawiały i nagle, zacząłem mieć z nią kontakt wzrokowy. Dziewczę poprawiało włosy i pamiętam jak mówiła do koleżanki "patrzy się na mnie" - ja siedziałem, one stały trzymając się poręczy, jej przyjaciółka była odwrócona do mnie plecami, zaś mój cel stał prosto przede mną. Wstałem więc i powiedziałem "Nie mogę oderwać od Ciebie wzroku, jesteś najpiękniejszą dziewczyną, jaką dzisiaj poznałem". Trochę pożartowałem i wziąłem jej gg i komórkę. Porozmawiałem na gg, to było ok, gdyż laska jest w wieku 17 lat. Zaproponowałem spotkanie i umówiliśmy się. Zabrałem ją na spacer, fantastycznie się rozmawiało. Pamiętam, jakie miała oczy gdy opowiadałem moje historie i coś na jej temat - truizmy. Zaczęła się kwalifikacja i rapport. Zauważyłem jakim jest typem dziewczyny i po prostu odpowiednio dostosowywałem słowa aby czuła się, że ma bratnią duszę przed sobą. Minęło parę godzin i zaczęliśmy się całować. Coraz bardziej i bardziej, włączając do tego kino. Kiedy się całowaliśmy zabierałem swój język, a ona przetrzymywała, aby jeszcze się całować - taki push and pull z mojej strony :) W końcu położyła mi rękę na kolanie, wziąłem jej dłoń i położyłem na krocze, a ona zaczęła mi je gnieść. Po chwili zaproponowała "idziemy do Ciebie?". Co miałem odmówić ? :) Poszliśmy do mnie. Powiedziałem, pokaż mi swoje cycusie i się rzuciła. Gdy byliśmy już goli i miałem rozpocząć operację inwazji, zaczęła się blokada. Powiedziała, że nie chce tego itd.
    Powiedziałem, ok, jak wolisz, dalej ją całowałem i dodałem "poprzytulajmy się tylko" i samo poszło :) Spotkaliśmy się o 10 i dopiero o 16 wyszliśmy ode mnie :) Najdłuższa pierwsza randka w mojej historii i najlepsza :)

• 2009-09-21 15:02:24#3524cytuj

i bardzo dobrze:)

Gratuluję!

• 2009-09-22 12:38:09#3527cytuj

Nieźle, nieźle ;) A swoja drogą to jest niezła heca, laska rozebrana, tobie pyta stoi jak Statua Wolności a ona odwala ostatni ruch oporu ;-) Również gratuluję :)

P.S. a gdybyś tak jeszcze dołożył więcej szczegółów do swojego raportu to już byłoby super ;) Pozdro

We're going deep, and we're going hard.

• 2009-10-09 22:32:17#3682cytuj

...a co potem? Tzn. po prostu ją olałeś czy dobrze wiedziała, że to na jeden raz? Jeśli, stawia mocny opór to najczęściej chce czegoś więcej...

"We'll ride the spiral to the end and may just go where no one's been"

• 2009-10-10 08:54:11#3686cytuj

Po seksie odprowadziłem ją do domu, ona po 30 minutach wysłała do mnie smsy, że płacze, że jest jej smutno, że mnie teraz przy niej nie ma i że się zakochała. Spotkałem się z nią drugi raz po tygodniu, zrobiła mi handjoba i na tym znajomość się urwała.

• 2009-10-10 12:04:50#3689cytuj

BO takim zachowaniem pokazałeś, że Ci nie zależy. Odprowadziłeś ją do domu zamiast pogadać z nią, dlatego smutna była.

Rap to moje życie :D

• 2009-11-19 13:20:23#4179cytuj

Ona musiała już wracać i rozmowa między nami była. Smutna - tęskniła za mną :)

• 2010-02-01 19:05:17#4887cytuj

Kozak dobrze to rozegrałeś i opisałeś krótko zwięzle i na temat tak jak powinno być;)Brawo fachowa akcja POzdr

• 2010-02-01 22:17:14#4889cytuj

Nic dodać nic ująć... Gratulacje... xD Oby tak dalej...

• 2010-02-05 21:17:47#4952cytuj

klasyk ;)

• 2010-06-23 12:41:20#6210cytuj

17 lat troche malo a ile ty masz?

:***

« Wstecz 1 2

Aby dodać odpowiedź należy zalogować się