Cześć.
Potrzebuje waszej pomocy.
Chodzi o to ze kręciłem z pewną dziewczyną(znay się od stylwestra ma 16lat, wiem trochę młoda ale trudno:)) i wszystko było super zaprosiłem ja na studniówkę która jest w sobotę i na której miałem ją poprosić o chodzienie ale teraz już sam nie wiem czy to ma sens... Niestety w tym tygodniu coś się popsuło, gdyż nie pisze już ze mną tak jak wczesniej pelmymi zdaniami z humorem itp. tylko każdy sms to "może", 'tak", "nie"...itp.
Może ktoś wie o co może jej chodzić... Czyżby miała innego a może jej sie znudzilem....?:(
Z góry dzieki za każdą pomoc...
PozdrawiamPowinieneś się z nią spotykać, a nie pisać SMSki... Pisać to możesz sobie z nią jak jesteś w związku około pół roku. Esy, GG itd nie wyrażają emocji... Możliwe jest, że się jej znudziłeś, bo byłeś zbyt miły, nie zaskakiwałeś jej itp. Postaraj się zbudować jeszcze raz atrakcyjność, bądź dla niej wyzwaniem, bądź nie przewidywalny i zawsze miej swoje zdanie, którego będziesz się trzymał. To na dobry początek.
PozdrawiamAaa... Rozumiem, że zgodziła się pójść na tą studniówkę i pójdzie na nią? Jeśli tak to postaraj zapewnić jej dobrą zabawę w swoim towarzystwie.
Aaa... Jeśli zdecydujesz się zapytać o to czy z Tobą będzie nie możesz być bardziej piany od niej, najlepiej by było gdybyś w ogóle był trzeźwy.
Musisz sam odpowiedzieć sobie na pytanie czy jest Ciebie warta, ile was łączy itp. Czy coś z tego wyjdzie na dłuższą metę, czy chodzi Ci tylko o FC. Bo jeśli chodzi o to drugie, to wcale nie musisz z nią chodzić...Ja wiem że w przypadku checi na FC z dziwczyna nie trzeba z nia chodzić ale ja właśne chciałbym z na czegoś wiecej...
czyli chłopak chce LTr...no to wg. mnie stosuje sobie na tobie P&P weź to olej na chwile i tez niepisz...niech pierwsza napisze to może byc trudne ale ja tak zawsze robie i zawsze skutkuje...NO chyba ze sie jej znudziłeś ale wątpię w to...lecz weź mi powiedz gdzie i jak sie z nią spotykałeś??chodzi mi o miejsca i jak wygladaly te wasze spotkania..
To bierz się do roboty... Umów się z nią na spotkanie/ randkę. Zabierz ją gdzieś, spędź miło z nią czas. Masz sezon zimowy, głupie wyjście na sanki czy na lodowisko może sprawić dużo frajdy... Bądź sobą. Postaraj się być niedostępny (to zbuduje Twoją atrakcyjność).
Ile razy się z nią widziałeś? I co robiliście podczas tych spotkań?Jeśli chodzi o poznanie to poznaliśmy się na sylwestrze 2009/10. Sporo ze sobą na nim gadaliśmy...
A spotkałem się z nią od tamtego czasu 2 razy bo jak zawsze "nie maiła czasu" i te spotkania wygladały mniej wiecej tak że zaprosiłem ja na piwo i cały czas gadaliśmy... Właśnie teraz się zastanawiam czy nie za dużo z nią rozmawiałem zamiast ją KC.... :(Hmm... z tego co mówisz, stałeś się sponsorem... Każdy powinien płacić za siebie... Dziewczyna ma Cię uwielbiać za to jaki jesteś, a nie za to co możesz jej kupić. 2 razy to trochę mało na tak długi czas :/ Powinieneś jej lekko narzucić spotkanie, pierwszy kończyć każde spotkanie i zostawić nie dosyt. Żeby myślała: "czemu już koniec?- tak dobrze się bawimy". Strzeliłeś sobie sam gola, gadając z nią, a nie działając. Lepiej by było gdybyście poszli na lodowisko, albo choćby na spacer i np. na gorącą czekoladę niż na piwo do pabu...
Co do pocałunku to swoją drogą, poza tym całować się przy piwie z kimś po raz pierwszy to nie jest szczyt marzeń(niestety:)) każdej dziewczyny...Napewno masz racje piwo to kiepski napój na spotkaniu z dziewczyną...
Niestety wczoraj zapytalem ja o chodzenie i odmówiła tłumaczac się nie chce mieć chłopaka.... Wiec temat uważam za zamknięty... Dzięki za wszystkie wskazówki.
PozdrawiamStrasznie szybko rezygnujesz. :/ A to nie jest cecha PUA... Dziewczyna Cię testuje. Jeśli mówi, że nie chce mieć chłopaka ma na myśli: "Nie wiem jak bardzo Ci na mnie zależy, musisz mi to okazać i udowodnić, że jesteś inny niż wszyscy".
Shoutbox
john6: filmik na 100% jest specjalnie nakręciany :P Feromony nie działają aż tak
szczecincin: jeżeli to jakoś działa to tylko na poziomie podświadomości i tyle
szczecincin: feromony to taki efekt placebo, psikasz się czymś i wydaje Ci się, że teraz wszystkie laski są Twoje przez co uzyskujesz dużo pewności siebie jeśli naprawdę w to wierzysz
gregov0: jak myslicie ? chyba to ustawione http://www.youtube.co(...)893IsjTM
karol780: Neg jest stary już...
rafal106: Under dodał na strone płatne seminaria, wiecie w jaki sposób można je pobrać na dysk?
diawol: mądrze powiedziane
primo: arturo92 to żadna reklama 80 % społeczności to teoretycy poczytają i żyją marzeniami..
seducer: czy ktoś z was kupował książkę system drani? mam jedno trochę głupie pytanie ;]
diawol: nie jesteśmy przecież żadną podziemną sektą... każdy może wejść i wyjść więc konkurencja jest już i tak nie mała :D - Więcej...
Ostatnio na blogu
Historia Przemiany Czytelnika Bloga Warto przeczytać. Takie historie inspirują i pokazują, że każdy korzystając z metod uwodzenia może odmienić swoje życie nie ważne kim teraz jesteś. Ważne co postanowisz i kim będziesz. Możecie wysyłać mi swoje historie sukcesu, będę umieszczał je na blogu:) To daje dobrego... Więcej...
Masz problem? Zapytaj Undera!Ostatnio na forum
- John6 FC pierwsze spotkanie i inne
- niewiem czy to próba czy co z jej strony....?
- Szary Koszulki
- Kawaly :)
- Shit testy :
- Więcej...
Słowniczek
- PUA (Pick Up Artist) - artysta podrywu
- ONS - jedno nocna przygoda
- LTR - związek
- Kino - dotyk
- Sarge - podryw
- Opener - otwarcie
- Attraction - Atrakcyjność