Cześć wszystkim.
Jak uważasie ,czy warto zapłaćić 3500tysiaka ,za szkolenie u Adama.Szkolenie odbywa się jeden istruktor ,jedren studennt.
Całe szkolenie trwa 6 dni.
http:podrywanie.waw.pl
Wszelkie uwagi ,wnioski ,jak najbardziej pożądane.total 13
Jak dla mnie to jest chore płacić, za coś czego można się nauczyć samemu. A dobrze uwodzić nie nauczysz się w 6 dni. Przez te 6 dni to tak naprawdę mało co się nauczysz.
Czy warto? .... NIE!
Wystarczy trochę teorii o tym..
-Jak pozbyć się excusów, strachu i nabrać pewności siebie.
-Jak odczytywać kobiece sygnały (np.podczas imprezy, na randce, przy spacerze, na ulicy.. itp)
-Jak być kochanym draniem, czyli facetem który umie pokazać pazur i jednocześnie być alfa :)
Nooo i oczywiście wprowadzić to wszystko w życie..
czyli silna wola do działania! :)
.. tyle :)ZAWSZE 100% ..and more!
Tak pomyślałem ,że w ciągu 6dni nie darady przyswoić wiedzy zawodowego uwodziciela
PYTANIE Z INNEJ BECZKI
Zaprosiłem dziewczyne , na balety do klubu zgodziła się bardzo chętnie. Magda bardzo lubi tańczyć ja też [skończyłem nauke w szkole tańca] świetnie się bawiliśmy.
To było nasze trzecie spotkanie a we dwoje bez jej koleżanek pierwsze.Wszystko ładnie ipięknie ale ,gdy zaproponowałem jej spotkanie kolejne [niespodzianke]odmówiła.Twierdzi ,że nie lubi niespodzianek i musi wiedzieć ,co i jak ,bo w przeciwnym razie ucina temat.Po
baletach odwiozłem Magde do domu , na pożegnanie sama mie pocałowała w policzek.Z tego co zaobserwowałem jest osobą bardzo uczuciową lecz wszytko dusi w sobie.
To spotkanie ma odbyć się 13lutego i jest to zabawa bal maskowy.Tak więc od tygodnia nie daje znaku życia dodam ,że rozeszła się z swoim narzeczonym ok 3 miesiące w stecz.A jeszcze jedno kreci się przy Magdzie taki jeden ANGOL niby kolega. Macie jakieś przepisy ,żeby koleśia skośić na dobre.total 13
Jaaaa czy Wy nigdy się nie nauczycie??;) Tu nie chodzi o innych kolesi, tu chodzi o Was... to Ty masz być zajebisty, a on może być sobie tym kolegą do usranej śmierci;) Co Ci to da, że tego skosisz... po nim będą kolejni... zawsze ktoś będzie...
Póki co idzie Ci w miarę dobrze, bądź konsekwentny, postaraj się ją wyciągnąć na to spotkanie. Rób swoje, a innymi się nie przejmuj... to tylko rozprasza uwagę od Twojego prawdziwego celu...Kobieta zmienną jest... zawsze można ją zmienić...
Tak więc zadzwoniłem do Magdy odmówiła wyjścia ,na to spotkanie ale pociągnołem temat i zamiast soboty spotykamy się w niedziele.A na te balety idę z inną dziewczyną.
Ta rozmowa z Magddą podziałała, na mnie tak pozytywnie a że byłem akurt w klubie to zadziałałem.
Żadnej hamówy, grzecznie ale nie słodko,mówiłem to ,co pomyślałem [to jest prawda co mówi Under ,że jeżeli mówisz to ,co myślisz to twoja mowa ciała jest spójna z tobą]
Przykład
powiedziałem dziewczynie w czasie gdy tańczyliśmy..[małe zachwianie równowagi]...że to dlatego ,że jest za gruba centralnie zaśmiała się i powiedziała ,że uzna to za komplement.Co dalej tańczyliśmy 2 godziny z małą przerwą a laska ciągle patrzyła mi się prosto w oczy,no wiecie odważna bardzo...ale ja nie odpuściem i robiłem różne minki ,zeza itp...patrząc się jej w oczy...a laska odpowiadała mi innymi wygłupami.Miała jasno piwne śliczne oczy.Tańczyliśmy tak blisko ,że ocieraliśmy się nosami...nieżle, co..
Porozmawialiśmy trochę Edyta uczy się , na pielęgniarkę takie ma priorytety niesienie pomocy ludziom.
W czasie rozmowy miała skrzyżowane nogi prawą w moim kierunku, no i bawiła się włosami ...zawijała włosy na wskazujący palec..ja w nasze spotkanie włączyłem wzorce hipnotyczne a pod koniec zegarynke.Posumowując świetna wartościowa dziewczyna,bardzo udany wieczór, no i czegoś się nowego nauczyłem.
Pochwały, nagany piszcie śmiało.total 13
Jak laska patrzy przez dłuższy czas w Twoje oczy to w większości przypadków chce KC. Jeśli zrobisz to wystarczająco pewnie to nie powinna się wywinąć;). Jeżeli jej się to uda, zawsze możesz powiedzieć coś w stylu: "Patrzałaś na mnie tak słodko, że myślałem, że to już ten moment" (uśmiech). Nawet ta nieudana próba jest dla niej wielkim sygnałem, że jesteś nią zainteresowany, a przy następnej próbie nie będzie już zaskoczona, że chcesz KC.
Wg. mnie mogłeś spokojnie doprowadzić do KC plus jakieś Kino. Ale to chyba Twoje początki więc ogólnie ok bo jak sam mówisz, czegoś się nauczyłeś, a to najważniejsze.Kobieta zmienną jest... zawsze można ją zmienić...
Cześć wszystkim
Z Magdą to już koniec .Okazało się ,że te jej wszystkie wymówki to nic innego jak gra z jej strony.Tak więc postanowiłem odciąć się gróbą kreską, od tej chorej sytuacji
,co nie zmienia faktu ,że dwa miesiące mam w plecy.
Ta cała sytuacja podziałała na mnie o dziwo bardzo
pozytywnie.Znacie to powiedzenie ''co nas nie zabije to
nas wzmocni''.Poszedłem tą drogą... do znajomego klubu
na piwko aby odreagować.Odwracam się od baru a tu siedzi
ona śliczna dziewczyna ale niestety była z obstawą. Tak to jest ,że wokół fajnych lasek kręci się sporo koleśi.Ale nic wykonałem szybki telefon do Adama ,po instrukcje i do dzieła.Zaprosiłem laskie na parkiet milutko się tańczyło
a koleśiom kopary opadły z wrażenia ,że tak łatwo
sprzątnołem taką sztukie z pod nosa.Po kilku tańcach
porwałem Anie bo tak ma na imie do boksu na pogawędkie.
A jeszcze jedno ostatnio mam szczęście, na dziewczyny
które bardzo odważnie patrzą mi się prosto w oczy.
Tak wiem co to znaczy,że śmiało mogę startować do KC
jeszcze tym razem odpuściłem,bo uznałem ,że pocałunek
na pierwszym spotkaniu w policzek wystarczy .Jestem umówiony z Anią na kolejne spotkanie ...ocenka w skali 1-10
spokojnie Ania zalicza się do...''9''.
Na koniec dodam,że w sobotę Adam zaprosił mie do siebie
''IGORIS METHOD''czyki czyli wypas lasek w Łodzi za friko
tak za friko.Do miłego usłyszenia bo ja szkolę się w LNP.total 13
hm... czy ja dobrze słysze bedziesz w LDZ ? moze sie spotkamy. Napiszcie ile macie lat
Szukam winga :) Łódź i okolice :)
Shoutbox
seducer: panowie jak wywołąc attraction u nieznajomej laski na korytarzu szkolnym?;d
prykaz: jeśli ktoś z Katowic chce wykonać DC to proszę pisać pod gg 5341820
bartek: tak Bandler jest świetny. Poszukaj nagrania Voodoo
wojtex: http://www.youtube.co(...)csFJyEXQ tu masz typa, podobno jest sławny i jeden z lepszych
wojtex: nie interesuje sie NLP, ale podobno dobre ksiazki są Richarda Bandlera
bartek: mam kilka kursów na komputerze
marduczek: Może mi ktos polecic pare dobrych ksiazek o podstawach NLP?
alfredo: Jest na forum ktoś z kłodzka?
adri37: raku dobry materiał, szacuneczek. no ja sie dołączam do prośby Raku, żeby Under wyraził swoje zdanie.
raku11: Mam rozumieć Under, że nie skomentujesz mojego Fr? Zalezy mi na Twojej opini, chcę zobaczyć jak widzisz moją akcję. - Więcej...
Ostatnio na blogu
Historia Przemiany Czytelnika Bloga Warto przeczytać. Takie historie inspirują i pokazują, że każdy korzystając z metod uwodzenia może odmienić swoje życie nie ważne kim teraz jesteś. Ważne co postanowisz i kim będziesz. Możecie wysyłać mi swoje historie sukcesu, będę umieszczał je na blogu:) To daje dobrego... Więcej...
Masz problem? Zapytaj Undera!Ostatnio na forum
- Wesele
- Problem z interpretacja Jej zachowaia. Pomocy
- Poszukuje chętnego do wykonania DC ( Katowice i okolice )
- Autko
- Związek, Miłość
- Więcej...
Słowniczek
- PUA (Pick Up Artist) - artysta podrywu
- ONS - jedno nocna przygoda
- LTR - związek
- Kino - dotyk
- Sarge - podryw
- Opener - otwarcie
- Attraction - Atrakcyjność
- Rapport - Połączenie emocjonalne