Uwaga! Niektóre materiały zawarte w tym dziale dostępne są wyłącznie dla zalogowanych użytkowników.
  • 2009-02-17 20:15:11#528cytuj

Hej,
    fakt jestem pewny siebie i to maxymalnie.. dzieki temu moglem w koncu osiagnac to czego naprawde pragnalem.. praktycznie wszystko co sobie zaloze zdobede i teraz pytanie.. ostatnio dziewczyny mowia mi ze denerwuje ich to ze jestem zbyt pewny siebie fakt faktem jak mowie, ze "Ty mnie pierwsza pocalujesz, w koncu nei jestem taki latwy" itp itp to i tak to robia :P ale ostatnio dosc czesto mowia ze je to wkurza i cos czuje ze naprawde wkurza :) Przejmowac sie tym(nie chodzi mi tu o wnikanie w ich zdanie bo nie wnikam ;p tylko zastanawiam sie czy zmniejszyc ilosc pokazywania tej pewnosci) czy nie ?:)

Jestem niezły, czemu nie mam kobiety?
    Kobiety mam niezłe, ale nie moje niestety
    Mam więcej, inni mają po jednej
    Mam mniej bo żadnej konkretnej
    Za kilka lat, pewnie będę nadal sam
    Budząc się z nową nią

• 2009-02-17 20:20:32#529cytuj

Niech się wkurzają ;D Kogo obchodzi co one sobie myślą...

Rap to moje życie :D

• 2009-02-17 20:41:14#535cytuj

Oczywiście że może je to denerwować. Przesadna pewność siebie czyli arogancja, jest równie szkodliwa co brak pewności. Takie zachowanie działa głównie na imprezowiczki, bo z uczuciową panna daleko nie zajedziesz na arogancji.

• 2009-02-17 22:12:53#557cytuj

Zbytnia pewnosc siebie to arogancja i gburowatosc to bardzo odstrasza laski

• 2009-02-18 06:09:49#566cytuj

Niekoniecznie. Najlepsze laski można otwierać nawet fakiersem! Chodzi o to, aby pokazać wyższą wartość przez całą interakcję. Jeżeli czujesz, że twoja pewność siebie jest za wysoka, to używaj podczas rozmowy dyskwalifikatory. Ja już nauczyłem się kontrolować pewność siebie.

- Ona: Tak jesteś najlepszy :]
    - Ja: Wiem. Mówiłem Ci, że jeżdżę śmieciarką ?
    - Ona: ha...
    - Ona: Jesteś czasem za pewny siebie
    - Ja: A pomyśleć, że kiedyś byłem bardzo nieśmiały...
    - Ona: Nie uwierzę :-)
    - Ja: Bardzo dawno temu..... (pokazuje wrażliwą stronę, pokazując tym samym słabość i uczucia )

Jesteś tym kim chcesz :-)

• 2009-02-18 11:42:10#572cytuj

Nieraz w pokazywaniu pewności siebie można zajść za daleko, i po prostu w oczach kobiety będziemy wyglądać nienaturalnie. Nie jesteśmy maszynami ale ludźmi, a ludzie są istotami uczuciowymi, emocjonalnymi. Nasze słabostki dodają nam uroku, bycie nieśmiałym w pewnych chwilach też jest ok. Jak na przykład laska z zaskoczenia Cię złapie za krocze, to można pokazać zaskoczenie, zdziwienie( oczywiście nie chodzi o to że podskoczysz do góry piszcząc jak jakiś pedzio :)
    To jest naturalne, nie mogłeś być pewny tego co zrobi. To jest gra,trzeba też pozwolić aby kobieta była też pełnoprawnym graczem. Ona będzie przeszczęśliwa że Ciebie czymś zdołała zaskoczyć, Ciebie, twardego gościa.

• 2009-07-07 00:49:47#2731cytuj

moze na etapie komfortu i bezpieczesntwa powinienes obnizyc ta pewnosc siebie?

Aby dodać odpowiedź należy zalogować się