Uwaga! Niektóre materiały zawarte w tym dziale dostępne są wyłącznie dla zalogowanych użytkowników.
  • 2010-03-21 16:18:24#5298cytuj

Pojechałem do dziewczyny i zadzwoniłem ze przypatkiem tu jestewm i czy by sie zemna nie spotkała bo tak było .Ona odpowiedzieła ze dobrze bede tu za godzinke i juz jej niebyło .Ja załatwiłem co miałem załatwic i wróciłem.Co zrobiłem nie tak.Czy odezwac sie jeszcze do niej i co jej napisac

• 2010-03-23 00:18:30#5304cytuj

"rafaell22" napisał:Pojechałem do dziewczyny i zadzwoniłem ze przypatkiem tu jestewm i czy by sie zemna nie spotkała bo tak było .Ona odpowiedzieła ze zrobiłes mi niespodzianke i dobrze bede tu za godzinke i juz jej niebyło .Ja załatwiłem co miałem załatwic i wróciłem.Co zrobiłem nie tak.Czy odezwac sie jeszcze do niej i co jej napisac

dziwi mnie czemu nieprzyszła w ten sam dzien zadzwoniłem jeszcze raz juz nieodebrała telefony

• 2010-03-23 08:16:52#5305cytuj

moze nie miala ochoty?

"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story."- Barney Stinson [HIMYM]
    "You may cry like a bitch or smack a bitch.. so smack a bitch!"
    "Jedyny sposob aby pozbyc sie pokusy to ulec jej."

• 2010-04-07 21:29:29#5430cytuj

może jaja z ciebie robiła ..lub może chciała cię przetestować, czyli zobaczyć co w tej sytuacji zrobisz...

...

Aby dodać odpowiedź należy zalogować się