Uwaga! Niektóre materiały zawarte w tym dziale dostępne są wyłącznie dla zalogowanych użytkowników.
  • 2010-07-05 20:42:21#6393cytuj

Poszukuje kogoś z Legnicy. Chciałem zrobić DC ale trochę to za małe miasto na to więc postanowiłem coś innego.
    Znacie to, że dajecie komuś kasę np. kilka razy po 10zł a ten ktoś każe Ci podejść do wypatrzonej przez siebie laski - jak podejdzie się to ok a jak nie to on spala czy drze Twój pieniądz itp. I poszukuję kogoś własnie do tego bo wiem, że podobno to działa (wszyscy tak piszą ;) a mój kolega nie chce mi pomóc bo uważa, że to głupie i durne (sam ma problemy z kobietami). Ktoś by pomógł? ;]
    Jak ktoś by chciał to tu moje gg: 10620057 lub e-mail: kenia141@gmail.com

• 2010-07-06 16:50:53#6400cytuj

czy ty jesteś normalny...
    rozbawił mnie twój pomysł ,
    na silę nic nie osiągniesz
    czy będzie chodziło o kasę czy nie
    kolego trochę pewności siebie HB Cie nie zabije , najwyżej oleje i co się stanie jeśli nawet tak ja wiem co podejdziesz do następnej i następnej aż do skutku weź wyjdź na miasto i podejdź do pierwszej HB jaka spotkasz i powiedz jej cześć przechodziłem obok ciebie i nie moglem się nie zatrzymać i się przywitać jestem ..... milo cie poznać

i nie rozumiem co w tym trudnego żeby grozić ze spale twoje 10 zł zostaw sobie kaskę na piwko albo lepiej na prezerwatywy , o i to może być dobry pretekst rób tak żeby zużyć przed końcem terminu ważności
    powodzenia

Aby dodać odpowiedź należy zalogować się