Uwaga! Niektóre materiały zawarte w tym dziale dostępne są wyłącznie dla zalogowanych użytkowników.
  • 2010-07-30 17:17:39#6643cytuj

Czy sądzicie że to dobra koszulka na Day game?
    http://img805.imageshack.us/i/dsc00062k.jpg/

• 2010-07-30 17:44:28#6644cytuj

Wiesz co pokazujesz zakładaniem takich tematów? Nie masz w sobie pewności siebie, zależy Ci na akceptacji innych, prosisz o przyzwolenie.. Komponujesz w sobie wszystkie te cechy które odpychają kobiety.. Gdybym Ci napisał, że mi się za chuja nie podoba ta koszulka to pewnie byś jej nie ubrał.

'jestem przy tobie i w tobie i w twojej głowie, i wiem co robię, gdy puszczam obie dłonie w obieg, i czuję jak pulsuje twój krwiobieg. Zapadasz w letarg, wtedy kiedy dotykam cię tam'

• 2010-07-30 18:06:32#6645cytuj

W sumie ;D pomogłeś tylko i tak nie wiem czy kupować ;F

• 2010-07-30 18:49:29#6646cytuj

Eh... bo tu nie chodzi o koszulkę, to czy jesteś atrakcyjny dla kobiety nie zależy od głupiej koszulki, feromonów, spodni czy czegokolwiek innego. To Ty masz się w tym czuć zajebiście, tak żebyś był w takim właśnie stanie podczas podrywu. Tak żebyś to Ty mógł sobie powiedzieć, że wyglądasz super i żadna laska Ci się nie oprze;) Strój nie załatwi za Ciebie podrywu, doda Ci trochę pewności siebie i tyle. A z tą pewnością siebie masz na bakier skoro pytasz o takie rzeczy.

Kobieta zmienną jest... zawsze można ją zmienić...

• 2010-08-12 14:23:17#6773cytuj

A kto ma wiedzieć czy masz ja kupić? Wyjdź z piaskownicy to nie będziesz miał takich problemow.
    Wiocha jak huj ale jak Ci się podoba to kup.

Aby dodać odpowiedź należy zalogować się